Palokatkoässät Paloturvallisuuskartoitus
PALOTURVALLISUUS KERRALLA KUNTOON


Palokatkoässät Oy on kiinteistöjen paloturvallisuuteen erikoistunut yritys, joka tarjoaa mahdollisimman vaivattomia ja kokonaisvaltaisia palveluita suomalaisten
kiinteistöjen paloturvallisuuden parantamiseksi.

Palo-osastointi on tärkein kiinteistösi paloturvallisuuteen vaikuttava tekijä. Sillä estetään vuosittain useita henkilövahinkoja sekä miljoonien eurojen edestä omaisuusvahinkoja.

Palokatkokartoitus varmistaa löytämään mahdolliset ongelmakohdat. Käytämme kartoituksessa apuna Hilti Documentation Manager-ohjelmistoa.


Paloturvallisuuskartoitus on kiinteistösi yleisten tilojen ja ulkoalueiden kokonaisvaltainen paloturvallisuuden kartoituspalvelu.


Palvelu sisältää pelastuslain omavalvonnan vaatimat tarkastuskohdat:
  • Palo-osastoinnin tarkastaminen yleisissä, teknisissä ja liiketiloissa
  • Palo-ovien kunto
  • Poistumisturvallisuus yleisissä tiloissa
  • Turvatekniikka kuten savunpoistojärjestelmät
  • Yleinen kiinteistön vaarojen ja riskien arviointi
  • Väestönsuojan tarkastaminen (lisäpalvelu)
  • Palokartoitus
  • Pikapalopostin tarkastus


Paloturvallisuuskartoituksesta toimitetaan kuvallinen raportti havaituista turvallisuushuomioista lakiviitteineen. Raportin perusteella pystymme tarjoamaan turvallisuushuomioiden kuntoon saattamisen kustannustehokkaaseen hintaan vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.


Samalla käynnillä voidaan myös toteuttaa Palokatkoässät Pelastussuunnitelma. Pyydä tarjous yhteistilauksesta!


Tarjouspyynnöt
Mikko Juutilainen
Puh. 040-744 1601
mikko.juutilainen@palokatkoassat.fi


Asiakaskokemuksia


WestStar Kiinteistöt Oy:

Kaikkiin liikekiinteistöihimme on suoritettu Palokatkoässät Paloturvallisuuskartoitukset ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme tietoon sekä käytännön ratkaisuihin koskien kiinteistöjemme palo- ja pelastusturvallisuutta. Olemme myös ottaneet käyttöömme vuosittaiset Palokatkoässät Paloturvallisuuskäynnit, joilla varmistamme, että kiinteistöjemme turvallisuus on parhaalla mahdollisella tasolla myös tulevaisuudessa. Voimme lämpimästi suositella Palokatkoässiä!