Palokatkot

Tulipalot aiheuttavat Suomessa vuosittain pelkästään aineellisia vahinkoja jopa 100 miljoonan euron edestä, puhumattakaan henkilövahingoista. Palokatkot auttavat pienentämään näitä lukuja, muiden paloa hidastavien sekä rajoittavien turvallisuustekijöiden ohella. Palokatkojen tarkoitus ja toimintaperiaate on hidastaa tulipalon leviämistä rakennuksessa sekä estää myrkyllisten savukaasujen ja muiden haitallisten aineiden leviäminen osastoista toiseen.

Rakennus voidaan jakaa palo-osastoihin palon ja savun leviämisen rajoittamiseksi sekä henkilö- ja omaisuusvahinkojen minimoimiseksi. Osastoivien seinien läpi viedään mm. vesi- ja viemäriputkia, mutta niiden on silti estettävä liekkien läpäisy.

Palokatkon tarkoitus on tiivistää seinien läpi kulkevien putkien läpiviennit ja estää tulipalossa liekkien ja savun leviämisen näiden kautta. Ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla tehdyt palo-osastoinnit lisäävät turvallisuutta ja edesauttavat pelastustyöntekijöiden toimintaa.

Panostamme asennuksissamme ennenkaikkea laadukkaaseen työnjälkeen ja sitä kautta turvalliseen sekä luotettavaan lopputulokseen. Emme tingi turvallisuudesta ja siksi käytössämme on ainoastaan hyväksytyt menetelmät sekä tuotteet. Käytössämme on Hilti Documentation Manager-ohjelmisto, jonka avulla pystymme dokumentoimaan asennetut palokatkot sekä toimittamaan asiakkaalle laadukkaan raportin.

Palosaumaus kuuluu myös ohjelmistoomme.

Alueittain pystymme palvelemaan seuraavasti:

Palokatkot Helsinki, Espoo, Vantaa sekä Uusimaa

Palokatkot Lahti sekä Päijät-Häme

Palokatkot Kouvola sekä Kymenlaakso

Palokatkot Tampere, Pirkanmaa sekä Kanta-Häme

Palokatkot Jyväskylä sekä Keski-Suomi

Palokatkot Kuopio sekä Etelä-Savo

Ota yhteyttä

Pyydä asentajamme tarkistamaan kohteesi tai kysy lisätietoa palveluistamme - ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake